Wijnkring winkel

Met meer dan 100 Wijnkring winkels verspreid over heel Nederland is er altijd een Wijnkring winkel bij jou in de buurt! Op zoek naar een Wijnkring winkel? Ga dan naar deze pagina om de dichtstbijzijnde Wijnkring winkel te vinden. In de winkel kun je jezelf kennis laten maken met al het moois dat de Nederlandse Wijnkring winkeliers te bieden hebben.

Wijnkring winkels in Nederland

In elke Wijnkring winkel draait het om de belevenis van wijn en de prachtige verhalen die het met zich meebrengt. Elke winkelier helpt je graag op gang en adviseert je dan ook met veel plezier om de beste wijn te vinden bij jouw wensen.

Ook het combineren van wijn en spijs behoort tot een van de mogelijkheden bij Wijnkring. De Wijnkring winkeliers hebben naast kennis over wijn ook een groot inventief vermogen om verschillende soorten wijn te combineren met allerlei gerechten. Van frisse voorgerechten tot een lekker dessert. De winkeliers zijn hier dan ook in gespecialiseerd en staan je graag te woord.

Bij de Wijnkring winkels is het daarnaast mogelijk om opzoek te gaan naar meer dan alleen wijn. Er zijn verschillende geschenkverpakkingen aanwezig om een wijnfles te voorzien van een mooie en elegante verpakking.

Nieuwe Wereld en Oude Wereld bij Wijnkring

Alle Wijnkring winkels hebben een veelzijdig assortiment aan diverse wijnen. Van rood, wit, rosé, Port tot Champagne. De Wijnkring winkeliers werken samen met wijnhuizen van over de hele wereld. Van de Nieuwe Wereld tot de Oude Wereld, bij Wijnkring is van alles te vinden. De belangrijkste wijnhuizen van de Wijnkring winkeliers zijn overzichtelijk te vinden in de winkels.

De belangrijkste wijnen bij de Wijnkring winkeliers zijn:

  • Bodegas Salentein uit Argentinië
  • Yalumba Winery uit Australië
  • Graham’s Port uit Portugal
  • Viña Errazuriz uit Chili
  • Bodegas Ramon Bilbao uit Spanje
  • Laurent Miquel uit Frankijk

Adresgegevens

Openingstijden

Leeftijd Validatie

Om Wijnkring.nl te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn