Wijnwinkel en restaurant ’t Witte Paard

’t Witte Paard is al sinds 1828 dé Herberg van Etten-Leur. Een plek waar u kunt genieten van gezellig eten, drinken en natuurlijk kunt overnachten. Sinds 2015 vindt u in de herberg ook een wijnwinkel. Onder het genot van een diner of proeverij op het zonnige terras of bij mooi weer in het park, kunt u heerlijke wijnen proeven en beslissen of u deze voor thuis wil aanschaffen. Natuurlijk kunt u ook elke dag van het jaar tussen 10 en 22u uw wijnen voor thuis bij ’t Witte Paard kopen.

De familie Fikke is sinds 1983 de trotse eigenaar van ’t Witte Paard en zij zijn dan ook blij dat de wijnwinkel in samenwerking met de Wijnkring is toegevoegd aan deze gezellige herberg. Alle zeven wijnhuizen waarmee gewerkt wordt hebben wijnen die heerlijk passen bij de gerechten die de herberg serveert. In het restaurant wordt veelal gewerkt met lokale producten.

’t Witte Paard in Etten-Leur

U mag uit de wijnwinkel ook allereerst uw wijn uitkiezen en daarna pas uw keuze maken uit de menukaart. Wilt u na uw diner niet meer naar huis rijden, blijft u dan gerust overnachten in een van de kamers aan het park.

De unieke combinatie van Wijnwinkel en Restaurant zorgen ervoor dat u kunt proeven van ideale wijn/spijs varianten. Het personeel helpt u graag uw keuze te maken. In ’t Witte Paard in Etten-Leur werken ze ook met kleine proeverij gerechtjes waarbij twee wijnen worden geschonken om uw smaakpapillen te prikkelen. Deze gerechtjes en wijnen worden naar gelang de seizoenen aangepast.

In Wijnwinkel ’t Witte Paard is het onder andere mogelijk om op zoek te gaan naar meer dan alleen wijn. Er zijn verschillende geschenkverpakkingen aanwezig om een wijnfles te voorzien van een mooi en elegant tintje. Als u iemand wilt trakteren of in het zonnetje wil zetten. U mag uw wijn direct in de winkel kopen of ervoor kiezen deze bij u thuis te laten bezorgen. Dit is al mogelijk vanaf 12 flessen. Dus plaats gerust uw bestelling als u in de buurt van Etten-Leur woont.

De wereld wijnen – Thuis in Etten-Leur

Wijnwinkel ’t Witte Paard heeft een veelzijdig assortiment aan wijnen. ’t Witte Paard werkt samen met wijnhuizen van over de hele wereld. De belangrijkste partners zijn in 7 ruime wijnkasten uitgestald. Dit zijn de wijnhuizen die u bij ons kunt terugvinden.

  • Bodegas Salentein uit Argentinië
  • Graham’s Port uit Portugal
  • Bodegas Ramon Bilbao uit Spanje
  • Viña Errazuriz uit Chili
  • Yalumba Winery uit Australië
  • Laurent Miquel uit Frankijk