Uitzonderlijke wijnen uit Murcia

Casa de la Ermita is in 1999 opgericht door een familie die een lange geschiedenis in de (biologische) landbouw kent. Het wijnhuis ligt op 700 meter boven zeeniveau omringd door wijngaarden en in een unieke omgeving van lokale flora en fauna. De locatie en het zorgvuldige onderhoud van de omgeving maken dit de perfecte plek om uitzonderlijke wijnen te produceren.

Pionier in biologische Jumilla-wijnen

De Spaanse regio Murcia, waar Casa de la Ermita gevestigd is, kenmerkt zich door de lage regenval en rotsachtige bodems. Dit resulteert in krachtige wijnstokken met rijpe druiven, waar volle wijnen met een rijk mondgevoel en een geweldige persoonlijkheid van worden gemaakt. Het wijnhuis verbouwd zowel lokale druivenrassen als internationale druiven zoals Monastrell, Petit Verdot en Viognier.

Casa de la Ermita is een pionier in de productie van biologische Jumilla-wijnen en loopt al meer dan vijf jaar voorop in de biologische landbouw in de regio Murcia. Hierdoor wordt een deel van de percelen gebruikt voor biologische landbouw. Daarnaast is er een experimenteel plot, welke gebruikt wordt voor innovatie en ontwikkeling.